Fått blodad tand på SUP!

I somras var jag en hel vecka hos ett par barndomskompisar som har en stuga på västkusten. Det var så himla drömmigt! Vi gjorde god mat, massa grillat, satt uppe sent på kvällarna i juni-ljuset och spelade massvis med sällskapsspel. En av de bästa veckorna det här året helt klart! Och något som dom hade där i deras stuga var SUP-brädor, och jag blev helt hooked på det! Som tur är så ligger min lägenhet typ 100 meter ifrån en insjö, så jag ska köpa mig en SUP-bräda för att kunna fortsätta paddla hemma också!

Val av bräda

 Så i veckan ska jag köpa en SUP från Teknikproffset , hittade dom på nätet och det verkar vara ett toppen företag! Jag kommer nog köpa en lite enklare SUP bräda nu i början men om det här intresset och min nyfunna hobby håller i sig kommer jag nog vilja ha en lite rejälare bräda. För jag såg en tjej paddla på sin SUP bräda med både sin pojkvän och deras hund. Det såg så galet ut, så när jag köpt en SUP från Teknikproffset ska jag packa en go picknick med några saftiga mackor, någon bulle och lite saft och dra med min flickvän ut på en dejt på SUP brädan. Tror det hade varit en sån mysig lite utflykt, guppa lite på vattnet och bara njuta av tystnaden och ljuder när vattnet slår mot brädan. Och eftersom jag bor så nära sjön så blir det ju inte världens projekt varje gång man ska ge sig ut, bara klä sig varmt om det är höst och ta på sig bikini en varm sommardag, känns så smidigt och väldigt avslappnande! Plus det känns inte som världens träningspass men dagen efter är man lite mör i armar och rygg, så typ gratis svettfri träning? Win-win!