Snygga och funktionella jaktkläder för dam

Som kvinna har jag genom åren känt att det vart lite svårt att hitta jaktkläder dam. Man har liksom fått välja mellan design och funktion, eller så har man fått hitta sin outfit på herravdelningen där armarna på plaggen är alldeles för långa och passformen på byxorna har liknat formen på en stor säck när man fått på sig dom.

Därför är jag lite extra glad över att ha hittat min nya favoritbutik att handla jaktkläder ifrån inför årets jaktsäsong. Den här butiken har alltså en avdelning med jaktkläder för dam, som är både snygga och funktionella. Det är alltid extra viktigt för mig att hålla mig varm och torr när jag är ute och jagar, annars förstörs liksom hela upplevelsen och jag får svårt för att hitta fokus.

Stretchiga jaktset med funktion och kvalitet

P4H har i sitt sortiment riktigt snygga och funktionella jaktställ för dam som jag nu har beställt. Stället är både fodrat med fleece och är tillverkat i ett stretchigt material, det är nog det bästa utav allt. Jag verkligen avskyr att ha på mig stela kläder som det inte finns utrymme att exempelvis böja sig ner i så nu ser jag extra mycket fram emot att ta mig runt ute i skogen med full rörlighet.

Jaktkläder som håller dig både moderiktig, varmt och torr

Förutom mitt nya svart/grå camouflage jaktset beställde jag också hem matchande vantar, halsduk och mössa att ha till. Herregud jag kommer vara så moderiktig ute i skogen i höst, jag längtar verkligen.
Till alla er andra damer där ute som är jägare, ett tips är verkligen att klicka hem ett snyggt och funktionellt jaktset som kommer hålla dig både moderiktig, varm och torr under årets jaktsäsong. Glöm inte heller att införskaffa er ett bra underställ och ett par rejäla kängor så att ni kan hålla fullt fokus i siktet!