Lär dig rädda liv

Att hamna i en situation där någons liv står på spel är inget man vill vara med om. Det är ingenting som någon heller förtjänar att vara med om och som tur är finns det verksamheter och människor som dagligen jobbar för att motverka detta. Ett företag är Rescue Life 247, experter på livräddningsutrustning. Rescue Life 247 är en del av Fristad Plast och vill rädda liv 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. På Fristad Plast har dem producerat livbojar åt Trygg-Hansa sedan 1976 men 2012 var det dags att ta saken i egna händer vilket blev just Rescue Life 247, experter på livräddarutrustning.

I samarbete med flera leverantörer så både utvecklar, producerar och levererar dem livräddningsprodukter till kunder runt om i Norden – Sverige, Norge, Danmark och Finland. Produkterna levereras till både kommuner, kommersiella hamnar, båtklubbar, båtföretag och olika gästhamnar. Livbojen kom att bli grunden till att vattenlivräddning är företagets hjärtefråga och dem jobbar dagligen för att helt enkelt motverka olyckor i samband med vatten.

Tillsammans räddar vi liv

Med målet att ge kunderna de bästa möjliga förutsättningarna till att rädda liv så jobbar Rescue Life 247 med en helhetslösning där man får hjälp med mer än bara ett produktutbud. Det finns bland annat demo/visningar, utbildningar på plats, montering samt eventuella riskanalyser för att vara så förberedd som möjligt. Tillsammans bill Rescue Life 247 rädda liv!

Så driver du egen verksamhet, har egen brygga på landstället eller bara är en medmänniska som ibland befinner dig i närheten av ett vatten så tveka inte på att lära dig rädda liv. Det kan handla om att kontakta just Rescue Life 247 för att få mer kött på benen eller att helt enkelt ta hjälp med vad just din verksamhet kan behöva för att säkra upp för att inte riskera ett liv.