Stort utbud av kläder till jakt

Som inbiten jägare och naturmänniska letar jag alltid efter något nytt plagg till jaktturen eller vandringen. Eftersom jag handlar det mesta på nätet trodde jag att jag kände till de flesta varumärken och webbshoppar inom jakt och friluftsliv. Men nu har jag hittat en ny uppåtgående stjärna på den himlen. Jag tänker på Jägarliv som har ett stort utbud av kläder till jakt och fritid.

Allt från klassiska gröna jaktställ till smidiga stretchbyxor finns hos dem. De har även ett stort sortiment av tillbehör till jakt, friluftsliv och fiske. Det mesta de säljer är mycket prisvärt och ibland hittar man verkliga fynd hos dem.

Jag har bland annat köpt en gammaldags vadmalsskjorta hos dem. Det är så kul att möta upp jaktkamraterna i denna skjorta för de blir nostalgiska allihop och kommer ihåg hur deras pappa eller farfar var klädda förr i tiden.

Jag gillar också att de har allmänna friluftstillbehör som givetvis även passar till jakten. Då tänker jag på termosar, hopfällbara pallar, ryggsäckar och liknande. Eftersom det där med vandring har blivit så hypat så har de kända varumärkena höjt sina priser rejält. Och något korkade människor tror att allt som är dyrt är bättre. Men då kan man hitta riktigt prisvärda alternativ hos Jägarliv. Det står inte Fjällräven eller Haglöfs på ryggan, men den funkar precis lika bra för det.

Nu kan jag ju tala om att Jägarliv också har en del märkesplagg och märkesutrustning i sitt sortiment. Men de håller låga priser jämfört med andra. Kanske säljer de förra årets modell, men vem bryr sig om det så länge det är bra prylar. Inte jag i alla fall.

I år har jag inte behov av så mycket för jakten, men jag har köpt en flanellskjorta som jag tänkt mig att ha både till vardags och när jag är ute i naturen. Då känner man sig snygg samtidigt som man är praktiskt och varmt klädd.

Ta en kik på Jägarlivs sortiment du också. Som sagt de har ett riktigt stort utbud av kläder till jakt och friluftsliv.