Butiken med allt för friluftslivet

Till mitt nyfunna intresse för friluftsliv så bara måste jag tipsa er om en butik jag handlade från för ett tag sedan, nämligen Jägarliv. Från början satt jag egentligen och letade efter ett tält, sovsäckar och ett campingkök inför sommarens tältsemester, men det slutade med att det blev en hel del mer än så som jag klickade hem, och jag är så nöjd!

Tältpaket innehållande allt man behöver inför tältsemestern

Jägarliv är en butik som säljer allt du kan tänka dig inom friluftsliv, så som kläder och utrustning inom jakt, fritid, fiske och även arbetskläder. Till min positiva förvåning hittade jag ett tältpaket på deras hemsida där det ingick både tält, sovsäckar, liggunderlag, kuddar, lampor och myggspray. Har ni hört något bättre? Med andra ord slipper jag åka runt halva stan för att hitta allt vi behöver inför semestern.

Jägarliv erbjuder allt från kläder till utrustning

Bland deras kläder hittade jag även en skaljacka och ett par friluftsbyxor, man vet ju aldrig hur temperaturen är där uppe bland bergen. Till gubben fick det bli en go fleecetröja, lite ny fiskeutrustning och även en regnjacka med hög synlighet som jag vet att han länge pratat om att han vill ha. Något jag inte sa till honom men som jag tänker återvända till Jägarliv till hösten vart deras utbud för jaktkläder och tillbehör. Perfekt födelsedagspresent! De hade flertalet märken att välja mellan och de säljer verkligen produkter med grym kvalitet.

Med andra ord har Jägarliv allt du kan tänka dig när det kommer till friluftsliv, jakt, fiske och mycket annat. Dessutom har dom vettiga priser och fraktfritt över en viss summa. Leveransen vart grym den med då jag fick hem alla våra saker inom loppet av tre dagar. Hett tips till alla er andra friluftsmänniskor där ute!