Tuffa smycken av läderremmar

Jag har som hobby att göra egna smycken. Det kan vara allt från örhängen med pärlor och strass till tuffa armband av läderband och läderremmar.

Jag har hittat en ny typ av läderarmband som man gör av läderremmar som flätas. Armbandet knäpps sen med en knapp och en ögla av läderremmen. Elegant och stilfullt som är jätteenkelt att göra. I år tror jag det blir årets julklapp i min familj och bekantskapskrets. Beroende på vilken typ av läderrem och knapp man väljer kan armbanden få väldigt olika uttryck. De kan då anpassas för vilket kön och vilken ålder som helst.

Idag finns det läderremmar i alla möjliga färger så det är lätt att hitta något som passar mottagaren. Till syrrans minsta ska jag göra ett rosa armband med en my little pony knapp. Hon kommer att bli överförtjust. Till svågern gör jag ett svart armband med en knapp i antiksilver. Syrran får ett ljust armband med en knapp där det sitter en pärla i mitten.

Förra året gjorde jag örhängen till alla av kvinnlig sort och till den ende mannen som har hål i örat. Övriga män blev tyvärr utan den gången.

Tidigare har jag gjort fina nyckelband och nyckelringar som passat respektive person bra. Alla har alltid varit väldigt entusiastiska och jag tror att de flesta faktiskt använder det dom fått.

Nu är det hög tid att börja beställa materialet till mina armband. Jag behöver både bredare läderband och läderremmar. Knappar har jag en hel del hemma och om jag behöver några fler finns en butik i närheten med ett stort sortiment av billiga knappar. Sen behövs inget mer. Kanske lite björntråd men det har jag givetvis hemma eftersom jag är en tvättäkta pysslare.

Är det någon som kommer på något annat enkelt att göra i smyckesväg som kan vara lämpligt till små personliga julklappar så tar jag gärna emot tips.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.